Turvallisesti. Yhdessä Livenä.

Joen Yön Ilosaaren konsertin yleisömäärä on rajattu 3 000 asiakkaaseen ja konsertin järjestelyt on laadittu tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Konsertin käytössä on koko Ilosaari, joten tapahtuma-alue on laaja ja palvelut hajautettu ympäri aluetta. Tapahtuma-alueella on runsaasti istumapaikkoja ja käytössä olevat sisätilat Kerubissa palvelevat normaalien ravintolarajoitusten mukaisesti. Joen Yön henkilökunta käyttää kasvomaskeja.

Tehdäksemme turvallisen tapahtuman tarvitsemme myös teidän apuanne. Muista siis nämä asiat saapuessasi konserttiin:

  1. Koronatilanne on edelleen myös meillä Pohjois-Karjala huolestuttava, ja terveysviranomainen suosittaa tästä syystä vahvasti kasvomaskin käyttöä myös ulkoilmatapahtumissa. Käytä kasvomaskeja siis myös Joen Yössä, niin Ilosaaren konserttiin saapuessa ja paikan päällä Ilosaaressa, kuin muissa Joen Yön tapahtumapaikoissa. Ilosaaren portilla, kuten kaikissa muissakin Joen Yön tapahtumapaikoissa on jaossa ilmaiseksi kasvomaskeja.
  2. Mahdollistetaan turvavälit. Vältä turhaa lähikontaktia muiden asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Lavan eteen muodostuu usein tungosta. Siirry hieman taaemmaksi, sieltäkin näkee keikat hyvin.
  3. Pese ja desinfioi käsiäsi. Käsidesiä on tarjolla runsaasti ympäri tapahtuma-aluetta, mm. sisääntulon yhteydessä portilla sekä WC-alueen ja baaritiskien läheisyydessä.
  4. Jos sinulla on yhtään hengitystieinfektioon viittaavia oireita, olet muuten kipeä tai olet altistunut korona-virukselle, jätä Joen Yö ja konsertti väliin. Uusia tulee kyllä myöhemmin.
  5. Välttääksemme lähikontaktia, Ilosaaren konsertissa ei käy maksutapana käteinen raha. Maksutapoina toimii kortti- ja mobiilimaksu.

Ollaan tämä kesä näin. Yhdessä. Turvallisesti. Livenä.

Tervetuloa Joen Yöhön!

Terveisin,
Joensuun kaupunki